Samen Steeds Beter

DUO

De opdracht?

Een groots meerdaags event voor 1000 medewerkers die een positieve bijdraagt levert aan de veranderbeweging die ingezet is. In alles moet de match met de klant gevoeld en gezien worden. En, de emotie moet geraakt worden.

Geen probleem! Deze vraag was ons op de huid geschreven.

Achtergrond…

We kijken 10 jaar vooruit: de belangrijkste verandering ten opzichte van nu is meer menselijke maat. Betekent dat dat alles anders moet? Natuurlijk niet. Klanten kunnen ook nu op DUO rekenen zodat mensen een heel leven lang kunnen blijven leren en ontwikkelen. En daar mogen we best even bij stilstaan! Naast een stip aan de horizon is het van belang om het licht te laten schijnen op wat al goed gaat. Op het ‘Samen Steeds Beter’ Event ’ komen de eerste stappen die gezet zijn in de nieuwe koers samen en van hieruit worden ze doorontwikkeld. De pijlers uit de Stip particuliere klant: proactiviteit, maatwerk, continu verbeteren, overheidsbrede samenwerking en participatie, zullen als inhoudelijk fundament van het event dienen.

BLEND DUO DAG 2-258
“Ik heb geluisterd, gelachen, geleerd en genoten...!”
BLEND DUO DAG 1-277

Deep Dive

We besloten samen met DUO ‘Below the Surface’ te gaan. Een diepe duik onder het oppervlak. Het concept is een optelsom van elementen: een sterk inhoudelijk programma, uitdagende werkvormen en workshops, confronterende en waarachtige verhalen, interactieve podium sessies, nationaal gerenommeerde sprekers, micro interventies, onze Blenders en een inspirerende setting. Maar veruit de belangrijkste bijdrage komt van de medewerkers zelf. Wij geloven in ‘the wisdom of the crowd’: de kennis en ervaring van medewerkers die relevant is voor de gewenste veranderbeweging. De opzet van het programma is zo verrassend anders dat het medewerkers direct uit hun dagelijkse routine haalt en een ja-mindset creëert. Een mindset die nodig is om tot nieuwe verbindingen en andere manieren van samenwerken te komen. 

 

Dit wil ik ook!
“Je zag het plezier en de positieve energie er vanaf spatten dat werkte door naar de deelnemers. Er was veel verbondenheid.”
BLEND DUO DAG 1-234

Samen met de klant

betekent voor ons ook ècht samen met de klant. De verhalen van klanten van DUO OVG kregen de spotlight die ze verdienden. Samen met onze grafische vormgever, audio designer en technisch producent bedenken we een vorm die het verhaal podium proof maakt en meer dan dat.

Het moet raken tot op het bot. Immers, dit zijn de mensen voor wie medewerkers iedere ochtend hun wekker zetten.

 

 

 

×
Blend. Impact door verbinding

Vertel ons je verhaal

Bellen mag ook

06 414 022 06

Bedankt voor je verhaal!

    Annuleren

    Jouw verhaal laat ons niet onbewogen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!