Wij zijn blend

Showreel_thumb_2 Bekijk video

Positiviteit is aanstekelijk!

Emoties zijn super aanstekelijk. Het goede nieuws? Dit geldt ook voor positieve emoties. 

Op ontwapenende wijze maken wij mensen medeplichtig en deelgenoot. Zo creëert blend een mate van bewustwording, verbondenheid en ruimte voor groei die al lang niet meer bereikt wordt met harde cijfers, statistieken en beleidsplannen. 

Dare to create!

Blend gaat voor impact! Vanuit verschillende invalshoeken gaan wij op zoek naar de levende verhalen van de onderstroom van de organisatie. Samen gaan we deze verhalen vangen, duiden en op creatieve wijze visualiseren. Met mensen, voor mensen.

Resultaat? Cross over belevingstheater wat via de emotie het verstand aanmoedigt om in beweging te komen.

Hearts & Minds

Kies je voor Blend, dan krijg je onze hearts & minds. Dan krijg je emotie en inhoud, dan krijg je ons helemaal. Vraag ons omdat je verschil wilt maken en dus niet alleen voor de show. Vraag ons omdat je mensen het verdienen. Vraag ons omdat we hun kant kiezen. Daag ons uit. Vertrouw ons, dan krijg je er ongekende energie voor terug. 

Tactus 2020 - DJVL-Maarten de Kok-34

Ebel Jan

Radicaal eerlijk, creatieve dwarsdenker, inhoudelijke sparringspartner en podiumbeest.

Ebel Jan combineert op energieke en verrassende wijze vorm aan inhoud. Zijn kracht ligt in het creëren van een gevoel van veiligheid en verbondenheid waardoor mensen bereid zijn buiten hun comfortzone te treden. Hierdoor ontstaat een flow waarin unieke ervaringen beleefd en gedeeld worden.

 

_42A7137

Marissa

Verhalenvanger, schrijver, coach, creatief & inhoudelijk producent.

Marissa geeft woorden aan de onderstroom. Zoekt naar antwoorden op vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Doorgrond vanuit oprechte nieuwsgierigheid en aandacht mensen en situaties en vindt hier de juiste woorden voor. Zonder bewustwording, geen beweging.

“Samen maken we de mooiste producties ”
DJVL-Renn4-Knelis-280-DSC_9543
×
Blend laat niemand onbewogen

Vertel ons je verhaal

Bellen mag ook

06 414 022 06

Bedankt voor je verhaal!

    Annuleren

    Jouw verhaal laat ons niet onbewogen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!