WijzijnGGNet-dagen

GGNet

GGNET_3okt_Ronnie Zeemering_Smedia-6445

GGNet heeft wederom de armen in elkaar geslagen met Blend. Samen hebben wij tijdens de WijzijnGGNet-dagen 2022 weer mooie dagen mogen produceren en uitvoeren.

GGNet beweegt van ‘zorgen voor… naar zorgen dat…’. Deze beweging noemen zij ‘Van Zorg naar Gezondheid’. Het doel van de beweging is gezondheid, maar vooral een ecosysteem creëren voor mentale gezondheid zodat mensen weer mee kunnen doen met hun omgeving. GGNet staat aan de vooravond van deze beweging en wil mede door de WijzijnGGNet-dagen de beweging definiëren.

Het feit dat iedereen ‘bagage’ bij zich draagt is als metafoor door de dagen verweven. Iedereen beweegt namelijk met zijn of haar eigen ‘bagage’.

Een groep GGNet collega’s bewogen over het podium met ouderwetse koffers en rugzakken. Tijdens deze beweging klonken er allerlei verhalen en muziek. De kern van het verhaal is dat we allemaal mens zijn in een wereld vol beweging. Een mens met uitdagingen, verlangens en talenten. Soms komen we obstakels tegen, vallen we en is het nodig om hulp te accepteren. Maar we zijn allemaal onderweg met onze eigen bagage.

Neem contact met ons op!
GGNEt_5 okt_Ronnie Zeemering_Smedia-46

Vervolgens bracht Corine een rugzak vol met verhalen. Zij sprak in poëtische woorden over haar verleden, begeleid door gitarist Ocker Geraerts. Tussen haar woorden klonk de stem van Herman van Veen met het nummer ‘Wie’. Haar verhaal was gevangen op het doek dat zij met zich meebracht. Naar haar verhaal sprak Corine als ervaringsdeskundige met krachtige woorden en ving zij de essentie van de dag. Zij liet zien hoe je met je bagage leert omgaan in plaats van het oplossen, want de rugzak blijft bestaan en blijft zwaar. Daarna ritste Corine haar verhaal dicht en pakte zij haar rugzak weer op. Zo liep ze van het podium en vervolgde de WijzijnGGNet-dagen haar koers.

Bekijk ook GGNet 2019
×
Blend. Impact door verbinding

Vertel ons je verhaal

Bellen mag ook

06 414 022 06

Bedankt voor je verhaal!

    Annuleren

    Jouw verhaal laat ons niet onbewogen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!