Inspiratiedag

LIMOR

Opvangen, aanpakken en loslaten.

Problemen horen bij het leven. Maar wat als de ellende compleet is en het einde zoek? Als mensen het echt niet zelf redden en omgeving en instanties het laten afweten? Hoe word je problemen zoals schulden, dakloosheid en verslaving dan de baas? LIMOR helpt mensen in drie stappen weer op weg: opvangen, aanpakken en loslaten.

LIMOR is de Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie. Ze zijn er voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders terecht kunnen.

Dit gedachtengoed vormde de rode draad van het event wat Blend mocht ontwerpen en realiseren. De verhalen van medewerkers en cliënten werden in het voetlicht gezet om zo het DNA van deze machtig mooie organisatie te vieren.

Uiteraard onder muzikale begeleiding van onze showband de Blenders.

“Vandaag hebben we ons DNA gevierd. ”
BLEND_LIMOR-108

Geen brave burgers, maar wel mooie mensen. Dit gaat zowel op voor de cliënten als medewerkers van LIMOR.

Niet onze woorden hoor…

Het was gelijk duidelijk dat deze club mensen een Ja mindset heeft. Lukt het niet linksom, dan proberen we het rechtsom: steeds maar weer kijken ‘hoe wèl’. Heel inspirerend.

Dat vraagt om anders denken en doen. Om daadkrachtig buiten de lijntjes te kleuren wanneer de situatie daarom vraagt.

 

Dit wil ik ook!
BLEND_LIMOR-102

No excuses, no limits

Bij zo’n bevlogen organisatie hoort ook een bezielde spreker. Redouan Ait Chitt, spreker en danser, leek ons de perfecte match voor dit event.

Redo reist de hele wereld over om shows en workshops te geven en neemt deel aan (inter) nationale danswedstrijden. Zijn aangeboren fysieke beperking weerhoudt hem er niet van om zijn dromen na te jagen. Door middel van creativiteit en vastberadenheid was Redo in staat om al op jonge leeftijd zijn eigen dansstijl te creëren.

Zijn boodschap ‘no excuses, no limits’ raakt en zet in beweging!

×
Blend. Impact door verbinding

Vertel ons je verhaal

Bellen mag ook

06 414 022 06

Bedankt voor je verhaal!

    Annuleren

    Jouw verhaal laat ons niet onbewogen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!