Noorderlinkdagen 2018 | HRM Congres Noord Nederland

Noorderlink

NLD_342A7726

Duurzaamheid, verbinding, werkgeluk… het zijn weliswaar herkenbare topics bij de leden van HR-netwerk Noorderlink, maar mensen gaan er niet direct van rechtop zitten. Daar is meer voor nodig weten ze bij Noorderlink en daarom organiseren zij sinds 2004 een tweejaarlijks congres op het gebied van HRM, management- en organisatieontwikkelingen: de Noorderlinkdagen, waar elke keer ruim 1.000 bestuurders, leidinggevenden, managers, HRM-professionals en beleidsmakers op af komen om kennis en inspiratie op te doen.

 

 

NLD_342A7987

De samenwerking met Noorderlink is geweldig, met een hoop energie, beleving en inspiratie van beide kanten. En met een duidelijke rolverdeling: Blend is verantwoordelijk voor de show, de techniek, videoproductie en andere praktische zaken rondom het evenement en Noorderlink verzorgt het inhoudelijk-creatieve deel. Uiteraard denken we met ze mee als het nodig is, want even samen brainstormen levert vaak weer mooie nieuwe inzichten op.

 

De samenwerking is al jaren een fijne wisselwerking tussen de mensen van Noorderlink en Blend, waarin samen keihard wordt gewerkt en ruimte is voor elkaars mening en creativiteit. Dankzij deze samenwerking hebben de Noorderlinkdagen inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd.

Hennielle_header_interview

We zijn samen groot geworden

Lees het verhaal van Henniëlle
×
Blend. Impact door verbinding

Vertel ons je verhaal

Bellen mag ook

06 414 022 06

Bedankt voor je verhaal!

    Annuleren

    Jouw verhaal laat ons niet onbewogen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!