Medewerkersdag 2022

Openbaar Onderwijs Emmen

NielsKnelis-OOE-7SEPT-0410-_DSC7161

Rode draad van het teambuilding event voor alle medewerkers van Openbaar Onderwijs Emmen was ‘samenwerken en verbinden’. Rondom dit thema had Blend een multimediaal interactief dagprogramma samengesteld in het Atlas Theater in Emmen.

Openbaar Onderwijs Emmen is een nieuwe stichting, waaronder 30 scholen vallen. Openbaar Onderwijs Emmen is voor iedereen toegankelijk.

De dag begon plenair in de theaterzaal met een energieke kick off waar ook ruimte was voor talent van de scholen. Er werd gedanst en viool gespeeld door leerlingen en een van de medewerkers pakte het podium met een prachtig lied. Uiteraard alles onder muzikale begeleiding van onze huisband: de Blenders. Verder bestond het programma uit een breed palet aan inhoudelijke en creatieve werkvormen zoals Face 2 Face, Visuele Reminder en Short Movie.

NielsKnelis-OOE-7SEPT-0561-DSC_0798

De Visuele Reminder is een multimediale werkvorm waarbij samenwerken, verbeelding en creatie centraal staan.

Medewerkers gaan in kleine groepen aan de slag om een vertaalslag te maken van zelf meegebrachte inspiratie naar de waarden, missie en koers van de organisatie. Speels en tegelijkertijd uiterst serieus! Een professionele fotograaf en grafische ontwerper ondersteunen bij het creatieproces met als resultaat een uniek foto ontwerp. Alle foto’s worden zowel digitaal als ingelijst opgeleverd zodat deze content ook na het event ingezet kan worden. Bijvoorbeeld voor interne en externe communicatie of campagnemateriaal ten behoeve van een transitie of fusie van de organisatie.

Dit wil ik ook!
×
Blend. Impact door verbinding

Vertel ons je verhaal

Bellen mag ook

06 414 022 06

Bedankt voor je verhaal!

    Annuleren

    Jouw verhaal laat ons niet onbewogen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!