Inspiratiedagen | Radio Kootwijk

Tactus

Tactus_Radio Kootwijk_sfeerfoto's_Ronnie Zeemering-44

Op 21 juni realiseerde Blend voor het eerst na de coronaperiode weer een live event, namelijk de Tactus Inspiratiedag. Tactus is specialist in verslavingszorg. De zorg van Tactus focust zich op de kracht en mogelijkheden van mensen. Met ruim 400 medewerkers kwamen we samen om verbinding te maken. Dit deden we op een magistrale plek: Radio Kootwijk. Als je dan toch een event met als thema ‘verbinding’ maakt, dan is Radio Kootwijk ’the place to be’.

Een dag gevuld met activiteiten, ontmoetingen, mensen die het lef hebben om hun eigen echte verhaal te delen, waanzinnige muziek van de Blenders en gezellig samen eten.

Tactus_Radio Kootwijk_sfeerfoto's_Ronnie Zeemering-128

In de festival bibliotheek genaamd ‘De MensenBieb’ op het buitenterrein van Radio Kootwijk konden de medewerkers van Tactus geen boeken maar mensen lenen – levende verhalen! Op deze manier konden mensen in gesprek gaan met een collega of cliënt van Tactus. Iemand die zij anders niet zo snel zouden spreken maar wel graag willen ontmoeten, aangezien ze een vraag hebben over werk, nieuwe ontwikkelingen binnen Tactus, een onalledaagse achtergrond of gewoon zin hebben in een mooi gesprek om blikken te verruimen. Met een levend boek uit de MensenBieb hebben er meerdere bijzondere ontmoetingen plaatsgevonden en verbindingen gecreëerd.

Tactus_Radio Kootwijk_sfeerfoto's_Ronnie Zeemering-170

Het werd een dag waar elkaar (opnieuw) ontmoeten centraal stond. Na een lange tijd van online events was het heerlijk om weer te ervaren hoe impactrijk live events kunnen zijn. Helemaal wanneer je zoals mag samenwerken met een betrokken opdrachtgever, bevlogen professionals, een waanzinnige band en een fantastisch technisch team.

Ik wil meer Tactus inspiratiedagen zien!
×
Blend. Impact door verbinding

Vertel ons je verhaal

Bellen mag ook

06 414 022 06

Bedankt voor je verhaal!

    Annuleren

    Jouw verhaal laat ons niet onbewogen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!